dijous, 31 de juliol del 2008

DARRER DIA A CUZCO

Ahir varem anar a Pissac, un antic poble inka, quasi tant gran com el Macchu Picchu, ens va agradar molt
avui hem fet el darrer recorregut pel Valle Sagrado. Hem agafat un bus local, moltes de les dones portaven el vistit tipic amb el nen lligat a l esquena. He fet fotos maquissimes, la gent al bus era molt amable i tothom s'ha enterat del lloc on voliem baixar i 3 minuts abans ens han fet lloc perque passessim a davant i poguessim baixar.
Hem caminat dues hores per anar a veure unes salines, han set molt i molt maques
Dema de bon mati agafarem el bus cap a Puno i d alla al Llac Titicaca.
En aquest hotel hi varem estar molt be
http://www.intiquilla.8m.com/

dimarts, 29 de juliol del 2008

machu Picchu

Hola
En primer lloc un bon trekking.
El segon dia varem caminar 8 hores, pero va ser precios, passejant per la muntanya i seguint una part d un antic cami inca. El dia es va acabar amb un bany en unes basses termals, com ho va agrair el cos!
El tercer dia per no perdre el costum, tot el dia caminant varem arribar a Aguas Calientes per la porta falsa, o sia caminant per la via del tren, el cami molt maco pero els peus ben fotuts.
quart dia, aixo ni tan sols es pot endevinar: Ens hem aixecat a dos quarts de quatre. A les quatre hem començat a pujar la muntanya on a dalt hi ha el MACHU PICCHU, 1 hora de caminar cap amunt i a les fosques, suant com si estiguessim en una sauna russa, a 2/4 de 6 fent cua per entrar en el recinte.
Un cop a dins hem aconsseguit arribar entre les 20 primeres persones per pujar al Waynapicchu. Be ha estat una meravella, esbufegant com una olla de presio, hem arribat a dalt de la muntanya. La vista del Machu Picchu des d'alla era increible. Uf com hem disfrutat.
Llavors visita al Machu Picchu i mirar mirar mirar i remirar. Impossible creure-ho: 9 hores dins del recinte i es que la Lluisa i jo som "Tal para cual" encara quan hem sortit ens en recava un punt.
Be la part trista de la jornada es que el nostra tren no surt fins les 9 del vespre i arrivarem a la 1 al Cuzco..... pero ens allotjem en un hospedaje de fabula, dues dones grans que tenen unes habitacions entorn d'un pati interior i ens tracten com a marqueses....
I el que no he explicat es que el trekking l'hem fet amb 7 persones mes molt joves i divertides, no cal que digui que ens tractaven com a dos fossils interessants i caminadors
Una abraçada de
ROSA  i LLUÏSA