dissabte, 6 de setembre del 2008

EL CHALTEN I EL FITZ ROY

El Chalten
Que maco! hi he estat 2 dies. Un poblet amb unes poques cases i hotels en ple park natural de los Glaciares des d'on es poden fer infinitat d'excursions.
Ahir el dia estava despejat i vaig anar fins un estany (Laguna Capri) que hi ha al peu del cerro Fitz Roy. La vista va ser meravellosa. Va sr tambe una bona caminata al mig de la neu.
Avui no he tingut tanta sort, he pujat cap al mirador del cerro la Torre, pero el cerro s'ha deixat veure poc, estava bastant emboirat.

dimecres, 3 de setembre del 2008

PERITO MORENO

He vist el glaciar mes famós del mon, ja es pot ben dir que es maco, fa 64 m d alçada, te un front de 5 km i una llargada de 30 del quals només se'n veuen 15.
Es preciós perquè desemboca en un llac i l'aigua s'emporta el gel que cau en forma d'icebergs o "témpanos" i també els rocs i materials que hi ha a la llengua el que fa que es vegi una pared alta vertical i blanca damunt l'aigua.
Els arbres del voltant tenien una planta paràsita damunt les branques que feia que es veiessin com unes mates grogues a les branques

dimarts, 2 de setembre del 2008

entre Rio Gallegos i Calafate

Ha estat una passada des del bus he vist: molts yandus, 4 guilles caçant a la neu, com 7 o 8 ramats salvatges de guanacos i moltes parelles d'avutardas.

Peninsula Valdés

El darrer dia a Puerto Marlyn vaig llogar un taxi per anar a la playa del Doradillo, va ser una bona pensada ja que hi havia molltes balenes a tocar la platja, las vaig veure i fotografiar a gust, feien tota mena de piruetes per a recrear al visitant.

diumenge, 31 d’agost del 2008

puerto MADRYN

Puerto Madryn
Abans d'arribar-hi des del bus he vist una vicuñas i una mena d'estruç propi de la zona i en arribar A PUERTO MADRYN he anat al port, hi havia una vintena de balenes, quina passada estaven dins del golf i es podien veure perfectament des de la darsena (una passarela alta).