dimarts, 12 d’agost del 2008

des d UYUNI

Avui viatje amb bus de Potosi a Uyuni
El viatje ha estat per uns llocs preciosos:
En mig del desert amb muntanyes amb uns colors sorprenents, no em puc immaginar com sera el salar de Uyuni si a mi a questa zona desertica i no turistica ja m'ha entusiasmat
Dema anirem al Salar de Uyuni i despres de 3 dies de tour arribarem a Sant Pedro de Atacama, al desert de Atacama a Xile.

diumenge, 10 d’agost del 2008

Potosi i el sarau del revocatorio

Potosí, estem pel mig del REVOCATORIO
Avui dia de les eleccions estem confinades a Potosi, durant 24 hores del dissabte a les 6 de la tarda a diumenge a la mateixa hora, esta prohibit l'alcool, portar armes i la circulacio de vehicles.
Aixi doncs un dia molt tranquil mentre la gent deicideix sobre la continuitat del president EVO MORALES, nosaltres hem passejat per Potosi, tot tancat i sense cotxes, una bona experiencia.
Ahir varem visitar la mina, esta en condicions molt i molt precaries, no hi ha cap avenc des de l'època de la colonitzacio. Quina sort que temim els que no hem de treballar aixi.
Avui tot passejant hem trobat un señor que feia barrets. Tenia un petit taller-quartutcho i ens ha ensenyat el model "Carlos Gardel", "Paceña", "Cruceña", "Potosi"..... tots els barrets els fabricava aplicant motllures a un gran tros de feltre.
Varem estar molt be al
HOTEL EL TURISTA-Potosi, BoliviaAdd.: Calle Lanza # 19 in corner calle Nogales